Minimalistische Zweeftrap

Minimalistische Zweeftrap

Zweeftrap

Voor onze opdrachtgever in Twello hebben wij een maatwerk zweeftrap gerealiseerd. Voor de opdrachtgever was een minimalistische look het allerbelangrijkste. Dit houdt in dat de uitstraling zo moest zijn dat er geen bevestiging te zien is. Daarnaast wilde de opdrachtgever geen stalen treden, maar eikenhouten treden. Deze combinatie geeft de trap een moderne look.  

Wat deze trap bijzonder maakt is dat over de volledige lengte van de trapovergang een glasplaat zit gemonteerd en die heeft alleen maar beneden en boven een staander. Deze staanders zijn dan zonder te boren op de vloer gemonteerd. Naast deze onzichtbare bevestiging van de staanders zijn alle onderdelen van deze trap en balustrade naadloos aan elkaar verbonden om aan het minimalistische design te voldoen.  

De trap was klaar en de opdrachtgever was enorm tevreden over ons werk. Aangezien het derde kind was geboren en een standaard traphekje misstaat bij de algehele uitstraling van de trap, kwam het verzoek naderhand om een traphekje te maken en deze te monteren in dezelfde look van de trap.  

Het eindresultaat mag er zijn: Minimalistisch, modern en kindvriendelijk!