Over

Wij zijn een kleinschalig familiebedrijf dat van 2000 tot 2004 als VOF operatief was en vanaf 2004 als BV verder is gegaan. Marco is heeft meer dan 30 jaar ervaring nadat hij het vak van zijn vader en oom geleerd heeft. In de begin jaren werkte Marco vanuit de schuur in de achtertuin naast zijn fulltime baan en is Paardekooper Metaalbewerking uitgegroeid naar wat het nu is. Een kleinschalig familiebedrijf met passie voor alles wat met staal en RVS te maken heeft. RVS geeft een stoere en strakke uitstraling en is makkelijk in onderhoud. Zwart gewalst scheepsstaal is een prachtige sfeermaker. Gestraald of gepoedercoat, net zoals u het wenst.

Niet alleen Marco is werkzaam binnen het bedrijf. Maar ook echtgenote Annette is op kantoor terug te vinden en zoon Joost is in opleiding om de opvolging te waarborgen. Ook gaan de vader en oom van Marco nog graag mee naar opdrachtgevers en denken zij mee.

Er wordt veel op locatie gewerkt waardoor er wereldwijd projecten van Paardekooper aanwezig zijn. Ook zijn klanten (op afspraak) van harte welkom in de showroom in Ede om hun wensen te bespreken. Ons motto: hoe ingewikkelder, hoe leuker. Veelal combineren we staal met (veiligheids)glas, hout en natuursteen. 

 

Marco aan het werk