Trappen

Wij plaatsen metalen trappen in iedere situatie. Onze specialiteit is de “zwevende” trap, de traptredes komen uit de muur. Hierdoor blijft de ruimte open en heb je een echte eyecatcher. Omdat wij zelf de ontwerpen maken kunnen we de metalen trappen maken als u dat wenst. En omdat we ze ook zelf komen plaatsen zijn wij volledig eigenaar van het proces. Alles zodat u kunt gaan genieten van een mooi resultaat.

Het maken van metalen trappen doen wij dagelijks. Hierdoor weten we wat de trends zijn maar kunnen we u ook alle mogelijkheden laten zien. De metalen trappen zijn in diverse kleuren te krijgen, dit doen we door middel van een poedercoat. Niet allen metalen trappen bieden we aan, ook kunnen we RVS trappen maken.

Wij maken alles wat van staal te maken is. Niet alleen denken we mee over een enkel object ook hele inrichtingen gaan we regelmatig mee aan de slag. Bijna alles wat we maken is maatwerk, zodat we zeker weten dat we een passende oplossing kunnen bieden.

Hebt u een bijzonder vraagstuk, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Eigenlijk is alles wat wij maken maatwerk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden over onze trappen te bespreken.