afbeelding: RVS leuningen en balustrade met glas

Partners

ARTEA grafmonumenten

In opdracht van ARTEA grafmonumenten maken wij RVS grafmonumenten of de RVS "onderdelen" op een grafmonument. In samenwerking met ARTEA komt u tot een keuze en zij plaatsen uw monument, geheel conform uw wens of van uw ontvallen dierbaren.

AC restaurants

Al vele jaren verrichten wij voor AC restaurants al het "metaalwerk", zowel nieuwbouw als onderhoud en alle voorkomende reparatie/aanpassingen in alle restaurants en hotels. Met name RVS werk als inrichting van keukens, maar ook de frames op het dak (voor de lichtreclame) behoren tot onze werkzaamheden.

Bestseller

Voor deze (nieuwe) client hebben wij bij één van de winkels van Vero Moda een RVS balustrade met glas geplaatst en zullen in de toekomst vaker met hen samenwerken in zowel inrichting als onderhoud/reparatie.

Actys Retail

Wij werken al jaren tot volle tevredenheid samen met Actys Retail BV kantoor Utrecht ( een onderdeel van ING vastgoed) met betrekking tot diverse winkelcentra in Nederland, als de “koopgoot” in Rotterdam, de Corridor/Passage in Veenendaal enz.

Senso Gietvloeren

Sinds enige tijdwerken wij ook zeer plezierig en naar volle tevredenheid samen met Senso Gietvloeren. Bij Senso Gietvloeren kunt u terecht voor gietvloeren en wandafwerking. De medewerkers van Senso Gietvloeren kunnen samen met u, middels deskundig advies, zorgen voor een perfecte uitstraling van uw woning.

Hotel de Cantharel

Wij werken sinds enige tijd naar ieders volle tevredenheid samen met het van der Valk hotel te Apeldoorn. Zowel reparatie- werkzaamheden als het vervaardigen en monteren van RVS en stalen onderdelen in het hotel (bijv. de bedieningszuilen in de hotelkamers, waar de kranen e.d. bevestigd zijn, balustrade en buitentrap).

 

link: Artea
link: AC restaurants
link: Bestseller
link: Actys
link: Senso Gietvloeren
link: Hotel de Cantharel