Zwevende trap met bovendraai

Klant
Particulier
Locatie
Loon Op Zand
Opdracht
Zwevende trap met bovendraai, inclusief leuningen plaatsen.

Deze klant was voornemens hun gehele woning te verbouwen en was o.a. op zoek naar een zogenaamde "zweeftrap", waar het lijkt of de treden zo uit de muur komen. De uitdaging was echter de bovendraai naar de eerste verdieping. Wij hebben hier de oplossing voor. Mits de ruimte het technisch mogelijk maakt, is voor ons geen probleem om dergelijke trappen te vervaardigen en te monteren.

Voor de klant was het problematisch om de juiste benodigde specialisten te vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een geschikte aannemer of een keukenfirma die jouw maatwerkwensen kan realiseren.

Ook in dit geval hebben wij een totaalaanbieding kunnen doen. We werken namelijk samen met aannemers, interieurontwerpers en –bouwers enz. Wij regelen hiermee voor onze klant in één keer de verschillende specialisaties van verschillende ondernemingen. Dankzij een perfecte samenwerking en onderling afstemming, loopt de verbouwing geen nodeloze vertragingen op en heeft de klant geen zorgen over de organisatie tussen allerlei verschillende partijen.

Zo heeft de aannemer de totale verbouwing op zich genomen incl. het installatiewerk, de afwerking e.d. Wij hebben de trap vervaardigt en gemonteerd, evenals de plinten, een scheepsstalen achterwand in het toilet en de scheepsstalen afwerkingpanelen van de kastenwand (met daarin de koelkast e.d.) in de keuken geplaatst. Ook hebben wij een overmaats RVS keukenblad (een werkblad van 4 meter aan één stuk!!) geleverd.

Zwevende trap met leuningwerk

Klant
Particulier
Locatie
Purmerend
Opdracht
Zwevende trap met leuningwerk en balustrade met trap naar verhoogde keuken plaatsen.

Voor dit gezin hebben wij een rechte zwevende trap gerealiseerd met tussenbordes i.v.m. de hoogteverschillen in de woning en de extra hoge trap. Langs het hoogteverschil is een balustrade gerealiseerd in vijf elementen, met een trap met een binnenboom. Hierdoor onstaat hetzelfde zwevende effect als die van de grote zweeftrap.

De montage tegen de vloer is gelijk aan de montage van de trap tegen de vloer (met hetzelfde gatenpatroon). De klant kan hierdoor de trap en de balustrade op vijf verschillende plaatsen uitwisselen. Creatief schuiven met de inrichting is hiermee een optie geworden.