Boerderijen in Bunnik

Klant
Particulier
Locatie
Bunnik
Opdracht
Diverse staalconstructies in voormalig gemeentehuis

In 2011 zijn wij benaderd door onze klant die een trap wilde laten maken. Het was voor een bijzonder object: een monumentale boerderij waarin zij met drie families drie woningen zouden gaan maken. Bij het bezoek aan onze showroom steeg het enthousiasme voor mooie stalen oplossingen. Behalve een zweeftrap, kozen ze ook voor een glazen balustrade en grote taatsdeuren.

Voor ons een leuke klant waarbij we onze creativiteit en vakmanschap ten volle konden aanwenden. In goede samenwerking -ook met de aannemer- hebben we mooie maatoplossingen gerealiseerd. Zo komt het glas van de balustrade direct uit de vloer. Ook hebben we in een vide boven het kookeiland een afzuigkap gemaakt, met verlichting naar boven en naar onderen. Een fraaie oplossing in bepaald geen standaard situatie.

Door het enthousiasme van de bewoners waren ook de buren van de middenwoning geïnteresseerd in ons werk. Zij gaven ons ook nog eens de opdracht om een mooie taatsdeur en een scheepsstalen balustrade te plaatsen.

Door een geweldig goede samenwerking -ondanks tegenslagen in de bouw- hebben we verschillende stijlen in één pand tot een samenhangend geheel gerealiseerd. Zowel de bewoners als wij kijken met genoegen terug op een bijzonder goed geslaagd project.